Actualisatie BAG Gemeente Borne 2016
De traditie volgend heeft ook dit jaar de gemeente Borne At Geo gevraagd om de actualisatie van de BAG topografie ter hand te nemen. Aan de hand van de meest recente luchtfoto’s worden de verschillen met de BAG geometrie uit de basisregistratie opgespoord en bij de gemeente opgeleverd.
donderdag 17 november 2016 

De traditie volgend heeft ook dit jaar de gemeente Borne At Geo gevraagd om de actualisatie van de BAG topografie ter hand te nemen. Aan de hand van de meest recente luchtfoto’s worden de verschillen met de BAG geometrie uit de basisregistratie opgespoord, verwerkt en bij de gemeente opgeleverd.


Door de oplevering in de centrale database van de gemeente uit te voeren komen de wijzigingen direct in het distributiesysteem van de gemeente terecht. De mutaties worden in de BAG administratie geautomatiseerd opgevangen en procedureel afgehandeld. Eventuele opmerkingen worden door At Geo op afroep opgepakt en aangepast. Op deze wijze heeft de gemeente de volledige regie over het project en geen zorgen meer rond de bewerkelijke inwinning en verwerking van geometrische wijzigingen.