Oplevering BGT Ommen Hardenberg 2015
At Geo heeft met succes de opdracht "Opbouw BGT buitengebied" volgens de wensen van de Bestuursdienst Ommen-Hardenberg uitgevoerd. Hierin moest het volledige buitengebied van de gemeenten worden opgebouwd.
dinsdag 18 augustus 2015 

At Geo heeft met succes de opdracht "Opbouw BGT buitengebied" volgens de wensen van de Bestuursdienst Ommen-Hardenberg uitgevoerd.


Hierin moest het volledige buitengebied van de gemeenten worden opgebouwd.
Erwin Marsman van de bestuursdienst Ommen-Hardenberg zegt hierover:

"De bestuursdienst Ommen–Hardenberg bouwt de BGT in eigen huis op onder het motto: tijdens de verbouwing blijft de winkel open. Dat gebeurt dus in de productie database, waar BAG en GBKN leveringen gewoon doorgang vinden. Om toch op tijd gereed te zijn zag zij zich genoodzaakt om een gedeelte uit te besteden. Dit ‘moest’ onder ‘bijzondere’ voorwaarden gezien het uitgangspunt.

AtGeo

Na gunning van het bestek heeft At Geo hierop prima geanticipeerd. Tijdige levering (6 deel leveringen), kwaliteit (wat makkelijk te toetsen is door de gehanteerde regelgeving) en een goede prijs. We hebben hier zelf bijna geen (na) werk aan gehad. Alleen het toetsingswerk, wat een automatisch proces was. Al met al kijken we zeer tevreden terug op deze uitbesteding".

Erwin Marsman
Coördinator Geo Informatie
Bestuursdienst Ommen–Hardenberg


In dit project is het beheerdomein van openbare ruimte geïntegreerd als ook de opbouw van de BGT voor de diverse waterschappen. Het geheel is gepréassembleerd, aangesloten op ProRail en Rijkswaterstaat en afgestemd op de AAN percelen van het Ministerie van Economische Zaken.

De gemeenten Hardenberg en Ommen zijn respectievelijk als 53- en 54 ste gemeente opgenomen in de landelijke voorziening

Vanuit At Geo zijn wij dankbaar dat wij dit leuke en verfrissende project hebben mogen uitvoeren.