Gemeente Aalten Meerjarige bijhouding geometrie
Na de opbouw van de BGT van de gemeente Aalten, alweer in 2013, mocht At Geo ook de bijhouding van de opgebouwde dataset ter hand nemen. En deze keer met een kroon op de relatie, in de vorm van een meerjarig contract!
maandag 24 juni 2019 

Na de opbouw van de BGT van de gemeente Aalten, alweer in 2013, mocht At Geo ook de bijhouding van de opgebouwde dataset ter hand nemen. En deze keer met een kroon op de relatie, in de vorm van een meerjarig contract! De gemeente toont hiermee grote waardering en vertrouwen in At Geo.Zoals de gemeente van ons gewend is zullen wij de signalering en kartering uitvoeren zonder dat bij de gemeente een mutatiestop noodzakelijk is, voorzien van korte responstijden, heldere communicatie en waar nodig proces verbeterende advisering. 


Het project wordt opgeleverd in de centrale geometrische database van de gemeente. Met deze ondersteuning houdt de gemeente de volledige regie, de zekerheid dat de behaalde kwaliteit behouden blijft, én heeft de gemeente geen omkijken naar de (op)levering van de geografische gegevens. 

Wij bedanken de gemeente Aalten voor deze bijzondere opdracht!