Gemeente Aalten Bijhouding BAG WOZ BGT 2017
De gemeente Aalten heeft At Geo gevraagd om de actualisatie van de gemeentelijke BGT/IMGeo-objecten uit te voeren. Deze gemeente hebben wij in 2015 volledig nieuw gekarteerd. Onder meer omdat de kwaliteit van de toenmalige GBKN veel te wensen over liet. In dat proces werd de gemeentelijke BAG, WOZ, en BOR geometrie, de percelen van EZ én het gebied van het Waterschap Rijn- en IJssel opgenomen.
dinsdag 14 november 2017 

De gemeente Aalten heeft At Geo gevraagd om de actualisatie van de gemeentelijke BGT/IMGeo-objecten uit te voeren. Deze gemeente hebben wij in 2015 volledig nieuw in 3D gekarteerd. Onder meer omdat de kwaliteit van de toenmalige GBKN veel te wensen over liet. In dat proces werd de gemeentelijke BAG, WOZ, en BOR geometrie, de percelen van EZ én het gebied van het Waterschap Rijn- en IJssel opgenomen.


De samengestelde dataset die hier uit voort is gekomen vormt de basis voor het dagelijks beheer. Zoals in onze andere projecten is het resultaat een actuele, gedetailleerde gemeentelijke geometrische database waar vanuit alle geometrieën voor de diverse basisregistraties gegenereerd worden, zoals de BGT (IMGeo), BAG, BOR, en de WOZ. Dankzij deze wijze van geometrische registratie is eenmalig registreren en meervoudig gebruiken voor alle basisregistraties daadwerkelijk mogelijk.


Detail: de dakkapellen zijn als vlakken gekarteerd zodat zelfs wijzigingen in de omvang hiervan als mutatie geconstateerd worden.

De gemeente Aalten heeft ook zoals al onze klanten gekozen voor volledige ontzorging en directe levering in de centrale database van de gemeente.

Wij bedanken de gemeente voor deze opdracht en het vertrouwen in At Geo!