At Geo bestaat 10 jaar !!
At Geo bestaat vandaag 21 januari, 10 jaar. En dat verdient speciale aandacht.
donderdag 21 januari 2021 

At Geo bestaat vandaag 21 januari, 10 jaar. En dat verdient speciale aandacht.

Sinds de oprichting van At Geo vinden wij dat wij altijd waar moeten maken wat we onze klanten beloven. Zij vertaalden dat naar 'Wij doen wat wij zeggen', een credo wat onze klanten ons terug hebben gegeven en wij zijn gaan dragen. Daar zijn we niet alleen trots op maar ook een beetje stil van. In de afgelopen jaren hebben we immers samen hard gewerkt aan de opbouw en het beheer van basisregistraties, en in het bijzonder ten aanzien van de samenhang tussen de BAG, BGT, BOR en WOZ objecten. Vooral het slim, efficiënt maken en houden van die registraties is iets waar onze klanten ons in het bijzonder voor waarderen. En wij hun ook, omdat zij dit ervaren, begrijpen en daar samen met ons op voortbouwen.


In de afgelopen jaren is veel geleerd, op veel terreinen ervaring opgedaan en elk jaar weer hebben we onze werkprocessen aangescherpt. Uiteindelijk ontstond een bedrijf met een stabiel draaiend projectenbureau waar onze klanten doorlopend profijt van hebben. Zij zagen hun doelstellingen bewaarheid worden, kosten dalen en meer tijd beschikbaar komen voor het oplossen van zaken die maar bleven liggen. Ook wisten zij samen met At Geo tot een Geo-registratie te komen waarvan zij dachten dat dit 'niet haalbaar' zou zijn, 'moeilijk beheersbaar', of zelfs 'een kostbaar meerjarenplan' zou worden. Wij hebben aangetoond dat dit helemaal niet zo hoeft te zijn. De basis voor dit alles? Vertrouwen in elkaar, en ja, gewoon doen wat we zeggen.

© Boost Partners (2020)

Waarom al die waardering? Misschien komt dat wel omdat wij naast de samenwerking die wij zoeken ook als vanzelfsprekend altijd ons werk met plezier doen en daarbij onze klanten zo veel mogelijk ontzorgen en hun processen niet in de weg zitten. Zij de regie, wij de inhoud en de noeste arbeid. Onze opdrachtgevers beamen dat 'wij doen wat wij zeggen': het vertrouwen wat dit oplevert zorgt voor sterke, stabiele relaties, dankzij een loyaal team en een opvallend flexibele bedrijfsvoering. Het organiseren, bouwen en beheren doen we graag samen met onze opdrachtgevers, met oog voor detail, actualiteit, volledigheid en duurzaamheid. Want dáár is het ons om te doen! 

Daarom zeggen wij hier, vol uit ons hart:

Bedankt voor het vertrouwen in At Geo! 
Laten we samen blijven bouwen aan een betere toekomst, en een betere wereld.

Jan en Massimiliano
21 januari 2021