Actualisatie BGT IMgeo Plus Gemeente Lingewaard 2017
De gemeente Lingewaard heeft At Geo de opdracht gegund om de gemeentelijke topografie en die van het waterschap actueel te houden. Het betreft een gemeentelijke geometrische database niveau IMGeo+ met daarin een zeer hoge mate van detaillering. Onder meer de BAG, BOR, WOZ en de BGT worden hier uit afgeleid, als ook diverse referentie bestanden voor intern- en extern gebruik. Deze IMGeo+ dataset omvat geïntegreerd de gemeentelijke BGT, BAG, WOZ, en BOR geometrie, de percelen van EZ én het gebied van het waterschap.
dinsdag 8 augustus 2017 

De gemeente Lingewaard heeft At Geo de opdracht gegund om de gemeentelijke topografie en die van het waterschap actueel te houden. Het betreft een gemeentelijke geometrische database niveau IMGeo+ met daarin een zeer hoge mate van detaillering. Onder meer de BAG, BOR, WOZ en de BGT worden hier uit afgeleid, als ook diverse referentie bestanden voor intern- en extern gebruik. Deze IMGeo+ dataset omvat geïntegreerd de gemeentelijke BGT, BAG, WOZ, en BOR geometrie, de percelen van EZ én het gebied van het waterschap voor zover liggend binnen de bronhoudersgrens van de gemeente.


At Geo levert het resultaat op in de centrale geometrische database van de gemeente. Zodoende heeft de gemeente geen zorgen rond de (op)levering en implementatie van de nieuwste geometrische gegevens. Meer over de opbouw en de bijhouding van de geometrie leest u hier