At Geo Nieuws
Het laatste nieuws over At Geo
Gemeente Nunspeet WOZ geometrie BGT BAG
7-5-2024, Gemeente Nunspeet WOZ geometrie BGT BAG
De gemeente Nunspeet heeft At Geo gevraagd om de geometrische kernregistratie BAG/BGT/BOR uit te breiden met WOZ objecten, in samenwerking met de WOZ afdeling van de gemeente. In 2023 is dit bij wijze van proef als eerste uitgevoerd voor de woonplaats Hulshorst.
Lees meer >>

Gemeente Apeldoorn mutatiesignalering en kartering BAG-BGT-WOZ-2024
1-5-2024, Gemeente Apeldoorn mutatiesignalering en kartering BAG-BGT-WOZ-2024
De gemeente Apeldoorn heeft het onderhoudscontract met At Geo verlengd voor het uitvoeren van de mutatiedetectie en actualisatie van de BAG-, WOZ- en BGT-geometrie binnen het bronhoudersgebied van de gemeente.
Lees meer >>

Het Hogeland inwinning en actualisatie bouwwerken
1-2-2024, Het Hogeland inwinning en actualisatie bouwwerken
De Groningse gemeente Het Hogeland, qua oppervlakte de op één na grootste gemeente van Nederland, heeft At Geo opdracht gegeven om ondersteuning te bieden met de signalering en kartering van alle bouwwerken in het bronhoudersgebied.
Lees meer >>

Jaarlijkse mutatieronden kernregistaties BAG WOZ en BGT met At Geo
31-1-2024, Jaarlijkse mutatieronden kernregistaties BAG WOZ en BGT met At Geo
De gemeenten Aalten, Borne, Dinkelland, Rhenen, Tubbergen, Winterswijk en Twenterand hebben de bijhouding van hun kernregistraties BAG, WOZ en BGT aan At Geo toevertrouwd.
Lees meer >>

Gemeente Lingewaard Bijhouding Objectenregistratie BGT-BAG-WOZ 2023
27-7-2023, Gemeente Lingewaard Bijhouding Objectenregistratie BGT-BAG-WOZ 2023
In opdracht van de gemeente Lingewaard houdt At Geo de geometrie van de kernregistraties BAG, WOZ, Groen- en Wegbeheer bij, samen met het domein van het Waterschap Rivierenland. Aan de hand van de meest recente luchtfoto's, obliek- en panoramabeelden worden mutaties opgespoord.
Lees meer >>

Gemeente Apeldoorn actualisatie en controle WOZ administratie
30-6-2023, Gemeente Apeldoorn actualisatie en controle WOZ administratie
De gemeente Apeldoorn heeft At Geo gevraagd om de mutaties op de WOZ administratief én geometrisch na te lopen, en wat daarbij ontbreekt aan te vullen. Dit betreft de meest recent aangetroffen mutaties over 2022, als ook te controleren mutaties uit 2021 en daarvoor.
Lees meer >>

Gemeente Nunspeet Geo kernregistratie met WOZ objecten
10-5-2023, Gemeente Nunspeet Geo kernregistratie met WOZ objecten
De gemeente Nunspeet heeft At Geo gevraagd om de kernregistratie BAG/BGT/BOR uit te breiden met WOZ objecten, in samenwerking met de WOZ afdeling van de gemeente.
Lees meer >>

Jaarlijkse mutatieronde kernregistaties BAG WOZ en BGT met At Geo
8-3-2023, Jaarlijkse mutatieronde kernregistaties BAG WOZ en BGT met At Geo
Voor 2023 hebben de gemeenten Aalten, Borne, Dinkelland, Rhenen, Tubbergen, Winterswijk en Twenterand de bijhouding van de kernregistraties BAG, WOZ en BGT aan At Geo toevertrouwd.
Lees meer >>

De Connectie - Kartering BGT signalen 2022
17-11-2022, De Connectie - Kartering BGT signalen 2022
De Connectie, het gemeentelijk samenwerkingsverband opgericht door de gemeenten Arnhem, Renkum en Rheden, heeft At Geo om ondersteuning gevraagd bij het bijhouden van de kernregistraties BAG en WOZ
Lees meer >>

Gemeente Lingewaard Bijhouding Objectenregistratie BGT-BAG-WOZ 2022
23-9-2022, Gemeente Lingewaard Bijhouding Objectenregistratie BGT-BAG-WOZ 2022
In opdracht van de gemeente Lingewaard houdt At Geo de geometrie van de kernregistraties BAG, WOZ, Groen- en Wegbeheer bij, als ook het domein van het Waterschap Rivierenland. In het project worden aan de hand van de meest recente luchtfoto's mutaties opgespoord.
Lees meer >>

Gemeente Apeldoorn mutatiesignalering en kartering BAG-BGT-WOZ
30-6-2022, Gemeente Apeldoorn mutatiesignalering en kartering BAG-BGT-WOZ
De gemeente Apeldoorn, hoofdstad van de Veluwe, heeft in het tweede kwartaal van dit jaar een aanbesteding in de markt gezet voor het uitgevoerd krijgen van de mutatiedetectie (actualisatie) van de BAG, WOZ en BGT geometrie van de gemeente. At Geo heeft deze aanbesteding gegund gekregen.
Lees meer >>

Bijhouding BAG BGT gemeente Nunspeet 2022
4-4-2022, Bijhouding BAG BGT gemeente Nunspeet 2022
De gemeente Nunspeet heeft At Geo de opdracht gegund voor de bijhouding van de gemeentelijke geometrische database, voor specifiek de BAG en de BGT. Dit gebeurt door te signaleren en te karteren op basis van de luchtfoto's van dit jaar.
Lees meer >>

Gemeente Rhenen actualisatie agrarische percelen LNV
5-3-2022, Gemeente Rhenen actualisatie agrarische percelen LNV
De gemeente Rhenen heeft At Geo gevraagd de actualisatie van de agrarische percelen ter hand te nemen. Dit gebeurt op basis van mutatiesignalering door LNV en kartering op luchtfoto’s door At Geo.
Lees meer >>

Signalering en kartering panden gemeente Almelo 2021
1-12-2021, Signalering en kartering panden gemeente Almelo 2021
Voor de gemeente Almelo voert At Geo de signalering en kartering uit van mutaties aan panden en overige bouwwerken. Dit gebeurt aan de hand van de luchtfoto's van 2021, waarbij de aangetroffen mutaties worden gecontroleerd met Geo-obliek beelden en panoramabeelden. Zodoende worden objecten met zekerheid juist gevormd en benoemd.
Lees meer >>

Bijhouding Geo registratie gemeente Nunspeet 2021
2-6-2021, Bijhouding Geo registratie gemeente Nunspeet 2021
De gemeente Nunspeet heeft At Geo de opdracht gegund voor de bijhouding van de gemeentelijke geometrische database, voor specifiek de BAG en de BGT. Dit gebeurt door te signaleren en te karteren op basis van de luchtfoto's van dit jaar.
Lees meer >>

De nieuwe luchtfoto
9-4-2021, De nieuwe luchtfoto's komen er aan!
De nieuwe luchtfoto's komen er aan! In de afgelopen week was het druk boven ons kleine landje. Mooi weer, niet al te lange schaduwen en nog geen blad aan de bomen: Perfect weer voor het vliegen van de jaarlijkse luchtfoto’s!
Lees meer >>

Gemeente Lingewaard Bijhouding Objectenregistratie BGT-BAG-WOZ 2021
28-1-2021, Gemeente Lingewaard Bijhouding Objectenregistratie BGT-BAG-WOZ 2021
De gemeente Lingewaard heeft At Geo het beheer toevertrouwd van de gemeentelijke geometrische objectenregistratie met daarin opgenomen de BGT-BAG en WOZ.
Lees meer >>

At Geo bestaat 10 jaar !!
21-1-2021, At Geo bestaat 10 jaar !!
At Geo bestaat vandaag 21 januari, 10 jaar. En dat verdient speciale aandacht.
Lees meer >>

Signalering en kartering panden gemeente Almelo
4-1-2021, Signalering en kartering panden gemeente Almelo
Voor de gemeente Almelo voert At Geo de signalering en kartering uit van mutaties aan panden en overige bouwwerken. Dit gebeurt aan de hand van de luchtfoto's van 2020, waarbij de aangetroffen mutaties worden gecontroleerd met Geo-obliek beelden en panoramabeelden.
Lees meer >>

Bijhouding BAG BGT gemeente Rhenen 2020
14-11-2020, Bijhouding BAG BGT gemeente Rhenen 2020
De gemeente Rhenen heeft At Geo de opdracht gegund voor de bijhouding van de topografie van de BGT en de BAG. Dit gebeurt op basis van mutatiesignalering en kartering op stereo luchtfoto’s die eerder dit jaar zijn gevlogen.
Lees meer >>

Bijhouding BAG BGT gemeente Nunspeet 2020
24-7-2020, Bijhouding BAG BGT gemeente Nunspeet 2020
De gemeente Nunspeet heeft At Geo de opdracht gegund voor de bijhouding van de gemeentelijke geometrische database, voor specifiek de BAG en de BGT. Dit gebeurt door te signaleren en te karteren op basis van de luchtfoto's van dit jaar.
Lees meer >>

Het is weer de hoogste tijd om aandacht te geven aan de jaarlijks terugkerende actualisatie van uw (basis)registraties.
24-2-2020, Het is weer de hoogste tijd om aandacht te geven aan de jaarlijks terugkerende actualisatie van uw (basis)registraties.
Eén van de methoden om dit adequaat aan te pakken is de zogenaamde mutatiesignalering. Maar wat betekent dat eigenlijk, mutatiesignaleren?
Lees meer >>

Gemeente Lingewaard Bijhouding Objectenregistratie BGT-BAG-WOZ 2020
21-2-2020, Gemeente Lingewaard Bijhouding Objectenregistratie BGT-BAG-WOZ 2020
De gemeente Lingewaard heeft At Geo ook dit jaar het beheer toevertrouwd van de geometrische objectenregistratie met daarin opgenomen de BGT-BAG en WOZ. Dit gebeurt multidisciplinair, volledig verwerkt in de centrale database van de gemeente en zonder mutatiestop.
Lees meer >>

Gemeente Nunspeet Raamovereenkomst inwinning BAG objecten
22-11-2019, Gemeente Nunspeet Raamovereenkomst inwinning BAG objecten
De gemeente Nunspeet heeft At Geo gevraagd om in het kader van de actualiteit van de BAG registratie maandelijks de geometrie van nieuwe of gewijzigde panden in te winnen, op aanwijzen van de gemeente.
Lees meer >>

 Gemeente Winterswijk Bijhouding Objectenregistratie BGT-BAG-WOZ 2020
30-10-2019, Gemeente Winterswijk Bijhouding Objectenregistratie BGT-BAG-WOZ 2020
De gemeente Winterswijk heeft het beheer van de geometrische objectenregistratie aan At Geo toevertrouwd. De opdracht bestaat uit het inwinnen van de geometrie van de BGT, BAG, BOR en WOZ, met als doel deze integraal bij te houden.
Lees meer >>

Gemeente Aalten actualisatie objectenregistratie BAG-WOZ-BOR-BGT 2020
30-10-2019, Gemeente Aalten actualisatie objectenregistratie BAG-WOZ-BOR-BGT 2020
De gemeente Aalten maakt in 2020 gebruik van het onderhoudscontract van At Geo. Met dit contract wordt de gemeente ontzorgd op het gebied van de integrale bijhouding van de BAG, WOZ en BGT in relatie tot aangrenzende bronhouders.
Lees meer >>

Gemeente Borne actualisatie objectenregistratie BAG-WOZ-BOR-BGT 2020
30-10-2019, Gemeente Borne actualisatie objectenregistratie BAG-WOZ-BOR-BGT 2020
De gemeente Borne maakt in 2020 gebruik van het servicecontract van At Geo. Met dit contract wordt de gemeente doorlopend ontzorgd op het gebied van de integrale bijhouding van de BAG, WOZ en BGT in relatie tot aangrenzende bronhouders.
Lees meer >>

Gemeente Rhenen Bijhouding BAG objecten
25-9-2019, Gemeente Rhenen Bijhouding BAG objecten
De gemeente Rhenen heeft At Geo de opdracht gegeven voor het het bijhouden van de BAG objecten in de centrale database van de gemeente. Dit gebeurt aan de hand van de meest recente luchtfoto’s in relatie tot de meest actuele topografie van de gemeente.
Lees meer >>

Noaberkracht actualisatie objectenregistratie BAG-WOZ-BOR-BGT 2020
18-9-2019, Noaberkracht actualisatie objectenregistratie BAG-WOZ-BOR-BGT 2020
De gemeenten Dinkelland en Tubbergen (Noaberkracht) hebben At Geo de opdracht gegund voor de bijhouding van de totale gemeentelijke geometrische database. Dit gebeurt op basis van mutatiesignalering en 3D kartering op stereo luchtfoto’s over 2020. Waar nodig worden landmeters ingezet voor het verrichten van terrestrische inwinning van objecten die minder goed zichtbaar zijn, of waar naverkenning nodig is.
Lees meer >>

Gemeente Berkelland Integratie BAG geometrie in BGT objectenregistratie
10-7-2019, Gemeente Berkelland Integratie BAG geometrie in BGT objectenregistratie
De gemeente Berkelland zet na het verbeteren en actualiseren van de BGT van de gemeente de volgende stap in de realisatie van één centrale geometrische objectenregistratie: met de opname van de BAG geometrie in de BGT dataset.
Lees meer >>

Gemeente Lingewaard Bijhouding Objectenregistratie BGT-BAG-WOZ
3-7-2019, Gemeente Lingewaard Bijhouding Objectenregistratie BGT-BAG-WOZ
De gemeente Lingewaard heeft At Geo het beheer van de geometrische objectenregistratie met daarin opgenomen de BGT-BAG en WOZ toevertrouwd. In het project worden aan de hand van de meest recente luchtfoto's mutaties opgespoord, gekarteerd en samenhangend opgeleverd.
Lees meer >>

Gemeente Twenterand Raamovereenkomst Bijhouding Objectenregistratie
1-7-2019, Gemeente Twenterand Raamovereenkomst Bijhouding Objectenregistratie
De gemeente Twenterand heeft in samenwerking met het Waterschap Vechtstromen en het Belastingkantoor Twente het beheer van de geometrische objectenregistratie aan At Geo toevertrouwd. De opdracht bestaat uit het inwinnen van de geometrie van de BGT, BAG, BOR en WOZ, met als doel deze integraal te kunnen gaan bijhouden.
Lees meer >>

Gemeente Aalten Meerjarige bijhouding geometrie
24-6-2019, Gemeente Aalten Meerjarige bijhouding geometrie
Na de opbouw van de BGT van de gemeente Aalten, alweer in 2013, mocht At Geo ook de bijhouding van de opgebouwde dataset ter hand nemen. En deze keer met een kroon op de relatie, in de vorm van een meerjarig contract!
Lees meer >>

De website van At Geo is vernieuwd!
28-5-2019, De website van At Geo is vernieuwd!
Het was hoog tijd om ons visitekaartje de nodige aandacht te geven. In de afgelopen periode hebben we onze website vernieuwd, verbeterd en naar ons idee toegankelijker gemaakt.
Lees meer >>

Noaberkracht Bijhouding BAG WOZ BGT 2019
20-5-2019, Noaberkracht Bijhouding BAG WOZ BGT 2019
De gemeenten Dinkelland en Tubbergen (Noaberkracht) hebben At Geo ook dit jaar de opdracht gegund voor de bijhouding van de totale gemeentelijke geometrische database.
Lees meer >>

Gemeente Borne scoort op het OVTW BAG Dashboard
19-3-2019, Gemeente Borne scoort op het OVTW BAG Dashboard
Terwijl in de regio Twente evenals elders in het land hard gewerkt wordt aan de actualiteit en kwaliteit van de BAG registraties, springt de gemeente Borne in de statistieken er bovenuit. Bij deze gemeente zijn Henk ter Balkt (BAG-/ functioneel beheerder) en Mark Beernink (Geo-informatie) verantwoordelijk voor deze basisregistratie.
Lees meer >>

Controle BAG WOZ oppervlakte Gemeente Borne 2019
28-2-2019, Controle BAG WOZ oppervlakte Gemeente Borne 2019
In het kader van de afstemming en koppeling van de BAG met de WOZ heeft de gemeente Borne At Geo gevraagd om op aanwijzen van het Gemeentelijke Belastingkantoor Twente panden na te lopen en waar nodig geometrisch te corrigeren.
Lees meer >>

Bijhouding BGT Waterschap Vechtstromen 2019
25-2-2019, Bijhouding BGT Waterschap Vechtstromen 2019
In samenhang met de bijhouding van de gemeentelijke topografie van de gemeente Borne, wordt eveneens het domein van het waterschap Vechtstromen door At Geo geactualiseerd en waar nodig verbeterd.
Lees meer >>

Inzet-Senior kartograaf GIS medewerker 2018
26-11-2018, Inzet-Senior kartograaf GIS medewerker 2018
De gemeente Apeldoorn heeft At Geo de opdracht gegund voor de inhuur van een ‘Senior kartograaf - GIS medewerker’. De gemeente was op zoek naar een senior allrounder met ruime, brede ervaring in het gemeentelijk domein als ook in het veld.
Lees meer >>

Controle BAG-WOZ oppervlakte Gemeente Nunspeet 2018
7-11-2018, Controle BAG-WOZ oppervlakte Gemeente Nunspeet 2018
In het kader van de afstemming en koppeling van de BAG met de WOZ heeft de gemeente Nunspeet At Geo gevraagd om op aanwijzen van de WOZ afdeling van de gemeente panden na te lopen en waar nodig geometrisch te corrigeren. Doel is een realistische representatie te bereiken van de pand oppervlakte.
Lees meer >>

Landmeetkundige werkzaamheden gemeente Rhenen 2018
30-10-2018, Landmeetkundige werkzaamheden gemeente Rhenen 2018
De gemeenten Rhenen heeft At Geo de opdracht gegund voor het terrestrisch inwinnen van een groot aantal locaties verspreid over de gemeente. Het betreft BAG en BGT objecten die in het kader van de totale bijhouding van de gemeentelijke geometrie op deze wijze worden ingewonnen. Hiertoe worden twee senior landmeters ingezet.
Lees meer >>

Bijhouding BAG BGT gemeente Rhenen 2018
30-7-2018, Bijhouding BAG BGT gemeente Rhenen 2018
De gemeente Rhenen heeft At Geo de opdracht gegund voor de bijhouding van de totale gemeentelijke geometrische database. Dit gebeurt op basis van mutatiesignalering en 3D kartering op stereo luchtfoto’s over 2018.
Lees meer >>

Medewerker Gegevens II Senior kartograaf 2018
17-7-2018, Medewerker Gegevens II Senior kartograaf 2018
De gemeenten Apeldoorn heeft At Geo de opdracht gegund voor de inhuur van een ‘Medewerker Gegevens II Senior kartograaf’. De gemeente was op zoek naar een senior allrounder met ruime, brede ervaring in het gemeentelijk domein als ook in het veld.
Lees meer >>

Noaberkracht Bijhouding BAG WOZ BGT 2018
25-6-2018, Noaberkracht Bijhouding BAG WOZ BGT 2018
De gemeenten Dinkelland en Tubbergen (Noaberkracht) hebben At Geo ook dit jaar de opdracht gegund voor de bijhouding van de totale gemeentelijke geometrische database. Dit gebeurt op basis van mutatiesignalering en 3D kartering op stereo luchtfoto’s over 2018.
Lees meer >>

Gemeente Borne Meerjarig onderhoud BGT 2018
31-1-2018, Gemeente Borne Meerjarig onderhoud BGT 2018
At Geo houdt als sinds 2012 de BAG geometrie voor de gemeente Borne bij. Vanaf dit jaar mogen wij ook alle gemeentelijke geometrieën samenhangend gaan beheren: De BGT, de hierin opgenomen plus informatie, de WOZ en de BAG. Dit gebeurt vanuit een meerjarig contact waarmee de gemeente een aantal belangrijke doelstellingen realiseert.
Lees meer >>

Gemeente Berkelland Groot onderhoud BGT 2018
3-1-2018, Gemeente Berkelland Groot onderhoud BGT 2018
De gemeente Berkelland heeft At Geo gevraagd om de actualisatie van de gemeentelijke BGT ter hand te nemen. De gemeente, de op één na grootste in de provincie Gelderland, dient te worden gecorrigeerd en geactualiseerd. Aandachtspunt hierbij is het aanvullen en oplossen van onjuistheden die bij de opbouw van de BGT zijn ontstaan.
Lees meer >>

Vrolijk Kerstfeest!
25-12-2017, Vrolijk Kerstfeest!
Onze dank gaat in het bijzonder uit naar onze trouwe relaties. Ook in het nieuwe jaar streven we er naar de wereld weer een stukje beter te maken. Dat doen we natuurlijk samen, met u!
Lees meer >>

Gemeente Aalten Bijhouding BAG WOZ BGT 2017
14-11-2017, Gemeente Aalten Bijhouding BAG WOZ BGT 2017
De gemeente Aalten heeft At Geo gevraagd om de actualisatie van de gemeentelijke BGT/IMGeo-objecten uit te voeren. Deze gemeente hebben wij in 2015 volledig nieuw gekarteerd. Onder meer omdat de kwaliteit van de toenmalige GBKN veel te wensen over liet. In dat proces werd de gemeentelijke BAG, WOZ, en BOR geometrie, de percelen van EZ én het gebied van het Waterschap Rijn- en IJssel opgenomen.
Lees meer >>

Gem. Hellendoorn Meerjarige Bijhouding 2017
2-10-2017, Gem. Hellendoorn Meerjarige Bijhouding 2017
De gemeente Hellendoorn heeft At Geo de opdracht gegund voor het uitvoeren van de gelijktrekking, actualisatie en bijhouding van de gemeentelijke BGT/IMGeo-objecten. Het gaat om een meerjarig contact waarmee de gemeente een aantal belangrijke doelstellingen realiseert.
Lees meer >>

Gemeente Rhenen karteren BAG panden 2017
25-9-2017, Gemeente Rhenen karteren BAG panden 2017
Ter actualisatie van de BAG heeft de gemeente Rhenen At Geo gevraagd 230 panden te karteren aan de hand van 3D stereobeelden over 2017. De geometrie van de BAG is een samenhangend onderdeel van de samengestelde BGT (IMGeo+ geometrische database) van de gemeente.
Lees meer >>

Noaberkracht Bijhouding BAG WOZ BGT 2017
13-9-2017, Noaberkracht Bijhouding BAG WOZ BGT 2017
Na het in 2016 actualiseren en uniformeren van de BGT dataset van de gemeenten Dinkelland en Tubbergen, heeft de ambtelijke organisatie Noaberkracht At Geo ook in 2017 de opdracht gegund voor de bijhouding van de totale gemeentelijke geometrische database. Dit gebeurt op basis van mutatiesignalering en 3D kartering op stereo luchtfoto’s over 2017.
Lees meer >>

Actualisatie BGT IMgeo Plus Gemeente Lingewaard 2017
8-8-2017, Actualisatie BGT IMgeo Plus Gemeente Lingewaard 2017
De gemeente Lingewaard heeft At Geo de opdracht gegund om de gemeentelijke topografie en die van het waterschap actueel te houden. Het betreft een gemeentelijke geometrische database niveau IMGeo+ met daarin een zeer hoge mate van detaillering. Onder meer de BAG, BOR, WOZ en de BGT worden hier uit afgeleid, als ook diverse referentie bestanden voor intern- en extern gebruik. Deze IMGeo+ dataset omvat geïntegreerd de gemeentelijke BGT, BAG, WOZ, en BOR geometrie, de percelen van EZ én het gebied van het waterschap.
Lees meer >>

Actualisatie BAG Gemeente Borne 2017
29-5-2017, Actualisatie BAG Gemeente Borne 2017
Ook dit jaar heeft de gemeente Borne At Geo gevraagd om de actualisatie van de BAG topografie ter hand te nemen. Aan de hand van de meest recente luchtfoto’s worden de verschillen met de BAG geometrie uit de basisregistratie opgespoord, verwerkt en bij de gemeente opgeleverd.
Lees meer >>

Gemeente Winterswijk Bijhouding BGT-IMGeo 2017
3-1-2017, Gemeente Winterswijk Bijhouding BGT-IMGeo 2017
De Achterhoekse gemeente Winterswijk heeft At Geo de opdracht gegund om de BGT over 2017 bij te gaan houden. Het betreft een omvangrijke IMGeo+ BGT met daarin een zeer hoge mate van detaillering. Onderdeel van de BGT dataset is de daarin geïntegreerde BAG, WOZ en BOR+ geometrie.
Lees meer >>

Fijne Feestdagen!!
25-12-2016, Fijne Feestdagen!!
At Geo wenst iedereen een Vrolijk Kerstfeest en een Gelukkig Nieuwjaar! Onze dank en gedachten gaan in het bijzonder uit naar onze trouwe en nieuwe relaties. Ook in het nieuwe jaar streven we er naar de wereld weer een stukje beter te maken.
Lees meer >>

Actualisatie BAG Gemeente Berkelland 2016
18-11-2016, Actualisatie BAG Gemeente Berkelland 2016
De gemeente Berkelland heeft At Geo gevraagd om de actualisatie en controle van de BAG topografie ter hand te nemen. De oplevering wordt uitgevoerd in de database van de gemeente.
Lees meer >>

Actualisatie BAG Gemeente Borne 2016
17-11-2016, Actualisatie BAG Gemeente Borne 2016
De traditie volgend heeft ook dit jaar de gemeente Borne At Geo gevraagd om de actualisatie van de BAG topografie ter hand te nemen. Aan de hand van de meest recente luchtfoto’s worden de verschillen met de BAG geometrie uit de basisregistratie opgespoord en bij de gemeente opgeleverd.
Lees meer >>

Gemeente Rhenen Opbouw en Actualisatie BGT 2016
14-11-2016, Gemeente Rhenen Opbouw en Actualisatie BGT 2016
De gemeente Rhenen heeft At Geo gevraagd ondersteuning te bieden bij de opbouw van de BGT. Ook heeft de gemeente verzocht om aan de actualiteit van de gegevens bij te dragen. Doel is de BGT op te leveren naar de actuele situatie in 2016.
Lees meer >>

Gemeente Lingewaard spoort illegaal grondgebruik op
17-10-2016, Gemeente Lingewaard spoort illegaal grondgebruik op
De gemeente Lingewaard heeft een project gestart om het "illegaal" grondgebruik in de gemeente in kaart te brengen. At Geo inventariseert en registreert in opdracht van de gemeente Lingewaard de omvang van het "illegaal" grondgebruik. Aan de hand van het resultaat wordt beoordeeld waar het nodig is om stappen te nemen.
Lees meer >>

Bijhouding BGT Gemeente Lingewaard 2016
14-10-2016, Bijhouding BGT Gemeente Lingewaard 2016
De gemeente Lingewaard heeft At Geo de opdracht gegund om de recentelijk opgebouwde BGT bij te gaan houden. Op deze wijze heeft de gemeente de garantie dat de behaalde kwaliteit en detaillering in stand wordt gehouden en mutaties worden opgespoord.
Lees meer >>

Actualiseren BGT IMGeo Noaberkracht 2016
11-7-2016, Actualiseren BGT IMGeo Noaberkracht 2016
De ambtelijke organisatie Noaberkracht heeft At Geo de opdracht gegund voor het actualiseren en uniformeren van de BGT dataset van de gemeenten Dinkelland en Tubbergen. Dit gebeurt op basis van mutatiesignalering en 3D kartering op stereo luchtfoto’s over 2016.
Lees meer >>

Oplevering BGT gemeente Lingewaard-2016
1-7-2016, Oplevering BGT gemeente Lingewaard-2016
Op 1 juli 2016 heeft At Geo de BGT van de gemeente Lingewaard opgeleverd. De werkzaamheden zijn door At Geo uitgevoerd en in de database van de gemeente ingevoerd.
Lees meer >>

Gemeente Nunspeet opgenomen in de LV 2016
15-6-2016, Gemeente Nunspeet opgenomen in de LV 2016
De BGT van de gemeente Nunspeet is op 15 juni 2016 als 158 ste gemeente in de Landelijke Voorziening (LV) opgenomen. De monitorrapportage van het Programmabureau BGT laat zien dat de transitie goed op dreef was!
Lees meer >>

Bijhouding BGT Gemeente Winterswijk 2016
22-3-2016, Bijhouding BGT Gemeente Winterswijk 2016
Van de Achterhoekse gemeente Winterswijk heeft At Geo de opdracht gekregen om de BGT bij te houden. Er zijn een aantal specifieke gebieden aangewezen met hoge prioriteit. Het gaat hier om enerzijds terrestrisch ingewonnen gegevens als ook fotogrammetrisch in te winnen terreindelen.
Lees meer >>

Oplevering BGT Gemeente Nunspeet 2015
14-12-2015, Oplevering BGT Gemeente Nunspeet 2015
Op 14 december 2015 heeft At Geo de BGT van de gemeente Nunspeet opgeleverd. De werkzaamheden zijn door At Geo uitgevoerd en in de database van de gemeente ingevoerd. Op 15 juni 2016 werd de BGT van de gemeente in de landelijke voorziening opgenomen.
Lees meer >>

Oplevering BGT Gemeente Oost Gelre 2015
25-11-2015, Oplevering BGT Gemeente Oost Gelre 2015
Op 7 november 2015 heeft At Geo de BGT van de gemeente Oost Gelre opgeleverd. De werkzaamheden zijn door At Geo uitgevoerd en in de database van de gemeente ingevoerd.
Lees meer >>

Waterschap Rijn en IJssel Acceptatie domein Aalten 2015
2-11-2015, Waterschap Rijn en IJssel Acceptatie domein Aalten 2015
Op 22 juni 2015 heeft At Geo de BGT van de gemeente Aalten en het hierbinnen vallende domein van het Waterschap Rijn en IJssel opgeleverd. Op 21 oktober 2015 werd het daarin voor-geassembleerde domein van het Waterschap goedgekeurd en geaccepteerd.
Lees meer >>

Gemeente Borne Actualisatie BAG en WOZ
26-10-2015, Gemeente Borne Actualisatie BAG en WOZ
Ook dit jaar heeft gemeente Borne At Geo gevraagd om de actualisatie van de BAG pandenkaart ter hand te nemen. In dit proces wenst de gemeente ook de WOZ (deel-) objecten mee te nemen.
Lees meer >>

Oplevering BGT Gemeente Winterswijk 2015
10-9-2015, Oplevering BGT Gemeente Winterswijk 2015
Op 10 september 2015 heeft At Geo de BGT van de gemeente Winterswijk opgeleverd. De werkzaamheden zijn door At Geo uitgevoerd en in de database van de gemeente ingevoerd.
Lees meer >>

Oplevering BGT Ommen Hardenberg 2015
18-8-2015, Oplevering BGT Ommen Hardenberg 2015
At Geo heeft met succes de opdracht "Opbouw BGT buitengebied" volgens de wensen van de Bestuursdienst Ommen-Hardenberg uitgevoerd. Hierin moest het volledige buitengebied van de gemeenten worden opgebouwd.
Lees meer >>

Oplevering BGT Gemeente Aalten 2015
22-6-2015, Oplevering BGT Gemeente Aalten 2015
Op 22 juni 2015 heeft At Geo de BGT van de gemeente Aalten en het hierbinnen vallende domein van het Waterschap Rijn en IJssel opgeleverd. Op 21 januari 2016 ontving de gemeente het bericht dat zij als 57 ste gemeente in de Landelijke Voorziening (LV) werden opgenomen.
Lees meer >>

Gemeente de Friese Meren Inzet Juridisch medewerker 2015
1-6-2015, Gemeente de Friese Meren Inzet Juridisch medewerker 2015
At Geo heeft een medewerker gedetacheerd als Juridisch Adviseur Handhaving op de afdeling Vergunningen, Veiligheid en Handhaving bij de gemeente De Friese Meren. Het accent van de werkzaamheden ligt op het handhaven van strijdigheden met betrekking tot de Wabo, APV en bijzondere wetten.
Lees meer >>

Pand At Geo verkrijgt Energielabel A
15-2-2015, Pand At Geo verkrijgt Energielabel A
At Geo wil een duurzame onderneming zijn. Recentelijk heeft ons pand het voorlopige predicaat 'Energielabel A' toegekend gekregen. Wij zijn verheugd ook op dit punt te voldoen aan onze doelstellingen!
Lees meer >>

Inwinnen 3D boomhoogten naar hoogteklasse
9-2-2015, Inwinnen 3D boomhoogten naar hoogteklasse
De gemeente Lingewaard heeft At Geo gevraagd om aanvullend op het BGT project van de gemeente het gemeentelijk bomenbestand te verrijken met boomhoogten. In de BGT worden de gemeentelijke bomen gecontroleerd en geactualiseerd.
Lees meer >>

Opbouw BGT gemeente Lingewaard 2014
24-12-2014, Opbouw BGT gemeente Lingewaard 2014
Met gepaste trots hebben wij een prachtig kerstcadeau in ontvangst mogen nemen: ook de gemeente Lingewaard heeft voor ons gekozen en voegt zich daarmee bij de gemeenten die samen met At Geo de opbouw van de BGT ter hand nemen!
Lees meer >>

Actualisatie gemeentelijk bomenbestand 2014
12-12-2014, Actualisatie gemeentelijk bomenbestand 2014
De gemeente Oost-Gelre heeft At Geo de opdracht gegeven om het totale gemeentelijke bomenbestand na te lopen en te actualiseren. In totaal gaat het om ruim 35.000 exemplaren die door de gemeente beheerd worden.
Lees meer >>

Actualisatie BAG en voorbereiding BGT Gemeente Oost-Gelre 2014
2-12-2014, Actualisatie BAG en voorbereiding BGT Gemeente Oost-Gelre 2014
In dit project heeft de oplevering van de BAG mutatiesignalering en actualisatie plaatsgevonden met het oog op de realisatie van de BGT van de gemeente. Daarbij is ook de omvangrijke achterstand weggewerkt die de gemeente in de BAG door diverse onfortuinlijke omstandigheden had opgelopen.
Lees meer >>

BGT Bebouwde kom gemeente Winterswijk 2014
20-11-2014, BGT Bebouwde kom gemeente Winterswijk 2014
In het kader van het BGT project van de gemeente Winterswijk is de eerste belangrijke stap naar de realisatie van de interne distributie van de BGT gegevens gerealiseerd: Openbare werken (groen, wegen en kunstwerken), de BAG en WOZ registraties zijn voorzien van geactualiseerde en opgeschoonde data.
Lees meer >>

Opbouw BGT buitengebied Ommen Hardenberg 2014
14-10-2014, Opbouw BGT buitengebied Ommen Hardenberg 2014
Het cluster Geo Informatie van de bestuursdienst Ommen–Hardenberg heeft At Geo gevraagd om te ondersteunen bij de opbouw van het BGT buitengebied. De opbouw vond plaats conform IMGeo 2.1. In het project heeft de bestuursdienst het beheerdomein van openbare ruimte meegenomen en vond ook de opbouw van de BGT voor de waterschappen plaats.
Lees meer >>

In te huren juridisch beleidsmedewerker 2014
4-8-2014, In te huren juridisch beleidsmedewerker 2014
Vanaf augustus hebben wij een enthousiaste medewerker binnen ons team voor u beschikbaar die u kunt inzetten op het gebied van Ruimtelijke Ontwikkeling, Vergunningverlening en Handhaving. Onze collega heeft ruim 10 jaar werkervaring binnen gemeentelijke organisaties.
Lees meer >>

Inwinnen stacaravans Gemeente Nunspeet 2014
15-7-2014, Inwinnen stacaravans Gemeente Nunspeet 2014
De gemeente Nunspeet heeft At Geo gevraagd om aansluitend op de met succes uitgevoerde pilot alle stacaravans binnen de gemeente op te sporen en in kaart te brengen. De vraag is ontstaan in het kader van de BAG en recente jurisprudentie in relatie tot illegale bewoning en bestemmingsplannen.
Lees meer >>

Opbouw BGT IMGeo gemeente Nunspeet 2014
3-6-2014, Opbouw BGT IMGeo gemeente Nunspeet 2014
De gemeente Nunspeet heeft op 25 maart 2014 een aanbesteding uitgeschreven om te komen tot een BGT/IMGeo bestand van de gemeente. De opdracht is aan At Geo gegund.
Lees meer >>

Gemeente Borne actualisatie BAG en opbouw WOZ 2014
28-5-2014, Gemeente Borne actualisatie BAG en opbouw WOZ 2014
De gemeente Borne heeft At Geo gevraagd om de actualisatie van de BAG pandenkaart ook dit jaar weer ter hand te nemen. Deze keer wil de gemeente ook de opbouw van de WOZ (deel-) objecten ter hand nemen.
Lees meer >>

Gemeente Nunspeet inwinnen stacaravans 2014
10-3-2014, Gemeente Nunspeet inwinnen stacaravans 2014
De gemeente Nunspeet heeft At Geo gevraagd of het mogelijk is om alle stacaravans binnen de gemeente op te sporen en in kaart te brengen. Deze vraag is ontstaan in het kader van de BAG en recente jurisprudentie in relatie tot illegale bewoning.
Lees meer >>

Gemeente Oost-Gelre Controle BAG mutaties 2014
15-2-2014, Gemeente Oost-Gelre Controle BAG mutaties 2014
De gemeente Oost-Gelre anticipeert op de integratie van verschillende geometrische disciplines door onder meer de integratie van de BAG parallel op te pakken met de opbouw van de BGT. Omdat de gemeente ondervonden heeft dat de kwaliteit van de bestaande, extern aangeleverde BAG geometrie te wensen over laat, hebben wij de opdracht gekregen om ruim 6000 objecten nader te controleren.
Lees meer >>

BGT integratie met BAG, WOZ en Waterschap 2013
25-10-2013, BGT integratie met BAG, WOZ en Waterschap 2013
Een aantal Achterhoekse gemeenten hebben At Geo in 2013 gevraagd de opbouw en het beheer van de op IMGeo te baseren brongegevens ter hand te nemen. De transitie van GBK lijnen naar BGT objecten is At Geo toevertrouwd op grond van onze ervaring met de thema's GBK, BAG en WOZ , en onze visie op de assemblage van de gewenste gegevenssets in het kader van de BGT, gebaseerd op IMgeo(+) bouwstenen.
Lees meer >>

Gemeente Winterswijk Opbouw BGT 2013
18-7-2013, Gemeente Winterswijk Opbouw BGT 2013
De gemeente Winterswijk heeft een onderhandse aanbesteding uitgebracht die aan At Geo is gegund. In dit project wordt gewerkt aan de integrale opbouw van BGT, BAG en WOZ in samenhang met Waterschap Rijn- en IJssel. Tijdens de transitie naar de BGT loopt het BAG proces door en vinden correcties en actualisaties plaats.
Lees meer >>

Gemeente Oost-Gelre Opbouw BGT 2013
18-7-2013, Gemeente Oost-Gelre Opbouw BGT 2013
De gemeente Oost-Gelre heeft een onderhandse aanbesteding uitgebracht die aan At Geo is gegund. Gewerkt wordt aan de integrale opbouw van BGT, BAG en WOZ in samenhang met Waterschap Rijn- en IJssel. Tijdens de transitie naar de BGT loopt het BAG proces door en vinden correcties en actualisaties plaats.
Lees meer >>

Gemeente Etten-Leur Juridisch Adviseur Handhaving 2013
15-7-2013, Gemeente Etten-Leur Juridisch Adviseur Handhaving 2013
Sinds begin november 2012 heeft At Geo bij de gemeente Etten-Leur een juridisch adviseur handhaving gedetacheerd. De gemeente heeft het contract verlengd. Woningwet, Wro en Awb.
Lees meer >>

Nieuw bestuur At Geo 2013
24-6-2013, Nieuw bestuur At Geo 2013
At Geo heeft zich voorgenomen de komende jaren te groeien. Om deze doelstellingen te kunnen realiseren is een enthousiast en gedreven team onmisbaar. At Geo verwelkomt daarom Massimiliano Bareman.
Lees meer >>

Gemeente Berkelland Controle tussenmuren BAG 2013
12-2-2013, Gemeente Berkelland Controle tussenmuren BAG 2013
De Gemeente Berkelland heeft naar aanleiding van de bevindingen uit het project Controle actualisatie en verwerken BAG 2012 At Geo gevraagd om de tussenmuren in de BAG pandenkaart bij te werken.
Lees meer >>

At-Geo Fotogrammetrie in eigen beheer
31-12-2012, At-Geo Fotogrammetrie in eigen beheer
At Geo streeft naar de hoogst mogelijke kwaliteit in data opbouw en beheer. Voor het inwinnen van geometrie met behulp van fotogrammetrie was At Geo tot voor kort nog afhankelijk van onderaannemers.
Lees meer >>

Gemeente Berkelland Controle actualisatie en verwerken BAG 2012
20-12-2012, Gemeente Berkelland Controle actualisatie en verwerken BAG 2012
De gemeente Berkelland heeft At-Geo gevraagd om een omvangrijke mutatieslag aangaande de BAG te controleren en in te voeren in het geometrisch bronsysteem van de gemeente (NGdW). De aanleiding hiertoe was enerzijds de staat van de geometrie, en anderzijds de betrouwbaarheid er van. Ook bestond de wens om een goed fundament vanuit de bouwwerken te kunnen verkrijgen voor gebruik bij de opbouw van de BGT.
Lees meer >>

Gemeente Aalten Van GBKN naar BGT met doorlopende BAG-2012
27-11-2012, Gemeente Aalten Van GBKN naar BGT met doorlopende BAG-2012
De Basisregistratie Grootschalige Topografie (BGT) is een belangrijke registratie die bestaande processen ingrijpend verandert en specifieke eisen stelt aan de informatie die er in opgeslagen en beheerd wordt. Zo worstelt de gemeente Aalten al geruime tijd met een relatief slechte basiskaart (GBKN) en de vraag hoe deze op een doelmatige wijze om te kunnen bouwen.
Lees meer >>

Opbouw BGT gemeente Aalten en Waterschap
27-11-2012, Opbouw BGT gemeente Aalten en Waterschap
Op 27 november 2012 heeft At Geo de opdracht ontvangen voor het ter hand nemen van de werkzaamheden die nodig zijn om te komen tot de BGT van de gemeente. Omdat de kwaliteit van de GBKN en andere brongegevens te wensen over laat, heeft de gemeente er voor gekozen om alle topografie, met uitzondering van de BAG, volledig opnieuw in te laten winnen op basis van de meest recente luchtfoto's.
Lees meer >>

Gemeente Etten-Leur Juridisch Adviseur Handhaving 2012
8-11-2012, Gemeente Etten-Leur Juridisch Adviseur Handhaving 2012
Vanaf begin november 2012 heeft At Geo bij de gemeente Etten-Leur een juridisch adviseur handhaving gedetacheerd. Hij is belast met de naleving van wet- en regelgeving op het gebied van Bouwen en Wonen, o.a. Wabo, Woningwet, Wro en Awb. Het betreft dan voornamelijk het opleggen van een last onder dwangsom, alsmede het voornemen hiertoe.
Lees meer >>

Gemeente Borne Verwerken BAG mutaties 2012
3-10-2012, Gemeente Borne Verwerken BAG mutaties 2012
De gemeente Borne heeft de BAG pandenkaart in 2009 opgebouwd. Vanaf 2009 zijn de mutaties van de panden niet meer verwerkt in de pandenkaart, waardoor de pandenkaart achter is gaan lopen. Deze achterstand wordt door At Geo geïnventariseerd en verwerkt.
Lees meer >>

Gemeente Apeldoorn Inhuur senior operator en adviseur 2012
1-8-2012, Gemeente Apeldoorn Inhuur senior operator en adviseur 2012
At Geo adviseert de gemeente Apeldoorn bij het verwerken van de BAG mutaties en bij de uitvraag rondom de mutatiedetectie voor de BAG en WOZ. At Geo ondersteunt eveneens bij de implementatie van de update van de BAG software.
Lees meer >>

Gemeente Hellendoorn Converteren maandelijkse GBKN en LKI bestanden 2012
15-5-2012, Gemeente Hellendoorn Converteren maandelijkse GBKN en LKI bestanden 2012
Voor de gemeente Hellendoorn wordt maandelijks de GBKN en Kadastrale kaart (LKI) geconverteerd van SUFNEN formaat naar DGN formaat.
Lees meer >>

Gemeente Apeldoorn Inhuur senior operator CAD GIS 2012
17-4-2012, Gemeente Apeldoorn Inhuur senior operator CAD GIS 2012
At Geo ondersteunt de gemeente Apeldoorn bij de verwerking van de BAG geometrie en de mutaties rondom de topografische kaart. At Geo geeft daarbij aandacht aan de huidige gegevenskwaliteit en ondersteunt de gemeente met de verbetering van de kwaliteit van deze gegevenssets. De werkzaamheden worden conform de wens van de gemeente op locatie uitgevoerd.
Lees meer >>

Verwerking en begeleiding DTB metingen op- en afritten 2012
10-2-2012, Verwerking en begeleiding DTB metingen op- en afritten 2012
At Geo gaat de verwerking van de revisiemeting van nieuw aangelegde op- en afritten begeleiden. Ad Schenkel Civiel heeft de DTB metingen uitgevoerd.
Lees meer >>

Gemeente Lochem Beheerkaarten, begraafplaatsen en onkruidbestrijding in centraal GIS 2011
14-12-2011, Gemeente Lochem Beheerkaarten, begraafplaatsen en onkruidbestrijding in centraal GIS 2011
Voor de gemeente Lochem gaat At Geo de beheerkaarten, begraafplaatsen en onkruidbestrijdingskaarten vanuit DG-Dialog converteren naar Oracle Spatial om deze kaarten vervolgens te ontsluiten in de centrale viewer (Vicrea) van de Gemeente.
Lees meer >>

At Geo Twitter account 2011
1-12-2011, At Geo Twitter account 2011
At Geo is nu ook actief op Twitter. Volg At Geo en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en projecten. At Geo, voor kwaliteit in Geo-Informatie!
Lees meer >>

Gemeente Lochem Koppelen GBKN en beheerkaarten 2011
17-10-2011, Gemeente Lochem Koppelen GBKN en beheerkaarten 2011
De BGT heeft grote impact op de gemeentelijke organisatie, de processen en de werkzaamheden die nodig zijn om deze basisregistratie op te bouwen en actueel te houden. Voor de gemeente Lochem gaat At Geo de GBKN en de beheerkaarten van de gemeente in de Vicrea applicatie presenteren en aan elkaar relateren.
Lees meer >>

Gemeente Voorst QuickScan BGT 2011
14-9-2011, Gemeente Voorst QuickScan BGT 2011
De komst van de Basisregistratie Grootschalige Topografie (BGT) heeft grote impact op onder meer gemeentelijke organisaties, bestaande processen en (de aard en omvang van) de werkzaamheden die nodig zijn voor de opbouw en het in stand houden van deze basisregistratie.
Lees meer >>

Splitsen van kadastrale percelen 2011
15-7-2011, Splitsen van kadastrale percelen 2011
Vanaf medio september kan At Geo kadastrale percelen splitsen voorafgaand aan de daadwerkelijke verkoop van een kavel.
Lees meer >>

Gemeente Groningen Ondersteuning bij kadastrale tekeningen 2011
15-6-2011, Gemeente Groningen Ondersteuning bij kadastrale tekeningen 2011
Voor een project in Groningen ondersteunt At Geo de firma GeoSy bij het vervaardigen van tekeningen die als basis dienen voor een provinciale goedkeuring.
Lees meer >>

Gemeente Meppel Milieucontouren vervaardigen en verwerken 2011
29-4-2011, Gemeente Meppel Milieucontouren vervaardigen en verwerken 2011
De gemeente Meppel heeft At Geo gevraagd om advies uit te brengen rond het vervaardigen en opnemen van de milieucontouren (zoals Geur, Gevaar en Stof) in de centrale viewer van de gemeente.
Lees meer >>

Projectleiding Geodesie en Geo-informatie vanuit Arcadis 2011
1-4-2011, Projectleiding Geodesie en Geo-informatie vanuit Arcadis 2011
Vanaf 1 april 2011 voert At Geo vanuit Arcadis een projectleidersrol uit op het gebied van Geodesie en Geo-informatie. De werkzaamheden worden uitgevoerd binnen GBKN en BAG projecten. Daarnaast zijn ook projecten op gebied van de BGT opgestart.
Lees meer >>